Част от стажантите на ДПМ-Челопеч завършиха успешно практиката си

За успешната реализация на тазгодишната практика в Дънди Прешъс Металс Челопеч съобщават от дружеството в социалните мрежи. Стажантите споделят своите впечатления от пребиваването си в предприятието и изпълнението на поставените задачи, създадените приятелства и изживените емоции:

Част от стажантите ни вече успешно завършиха практиката си. Това са учениците от Частна профилирана гимназия с чуждоезиково обучение „Челопеч“.

Те имаха възможност да се докоснат до работната атмосфера в отделите „Връзки с обществеността“, „Безопасност и здраве при работа“, „Човешки ресурси“, „СМАРТ център“ и „Технически служби“.

„Екипът е наистина страхотен. Винаги, когато имах въпроси, откликваха и ми помагаха. Възползвах се максимално от възможността и им задавах въпроси относно структурата и значението на различните документи и така успях да науча много неща“ – разказа в края н стажа си Дарина Петрова, стажант в отдел „Човешки ресурси“.

Мариета Генчева, стажант в отдел „Безопасност и здраве при работа“ допълва, че отношението на колегите към нея е страхотно и се разбира с всички тях. Щастлива е , че е попаднала при такъв отговорен и трудолюбив екип.

„Най-интересното, което ми се случи беше възможността да представя „Дънди Прешъс Металс“ заедно с моите колеги на научния фестивал „Ало, Космос! Говори България!“, който се проведе на 26-ти юли в „София Тех Парк“. Всички, които се докоснаха до щанда, бяха толкова въодушевени от минната индустрия и от това, което им показахме и разказахме по иновативен и интересен начин. У мен остана един наистина приятен спомен.“ – разказа Цветомира Николова от отдел „Връзки с обществеността“.

Благодарение на стажантската програма учениците успяха не само да се докоснат до реалната работна обстановка в „Дънди Прешъс Металс Челопеч“, но и да изживеят различни и разнообразни приключения, пътувания, срещи с нови хора и създаване на приятелства за цял живот.

Всички единодушно и непоколебимо споделиха, че компанията е успяла да оправдае очакванията им и дори да ги надгради. С нетърпение очакват следващата възможност да се включат в стажантска програма вече като студенти.

Изпращаме стажантите от „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ с пожелание за упоритост, трудолюбие и мотивация да продължават да следват мечтите си. Нека вярват в успеха, в силата на познанието и усъвършенстването, а ние ще ги очакваме отново.