СКТМ “Сирис” с първи награди

На проведеният на 25 февруари в гр.София Турнир по тенис на маса за деца „Бъди вдъхновение за младите таланти“ със специалното участие на най-добрите състезатели по тенис на маса – Мария Йовкова и Денислав Коджабашев, взеха участие 40 момичета и момчета във възрастови групи до 11 г., до 13 г. и до 15 г. За някои от спортистите от СКТМ „Сирис“ Челопеч това беше първо състезание.

След отлично представяне и много емоции за дебютантите, при най-малките Виктория Вретенарова спечели бронзов медал, а Анита Кърпарова – сребърен медал. Галена-Никол Желева се нареди на пето място. Радостин Спасов и Андрей Грошлев в групата до 15 г. се наредиха съответно на пето и шесто място.

Мария Робова стана шампион на турнира и спечели златен медал в групата до 13 г.

Ръководството на Клуба благодари на треньорите Милчо Узунов, Ивайло Панков и Стоян Дурчев за търпението и упоритият труд.

Ръководството на СКТМ „Сирис“ Челопеч изказва огромна благодарност на Община Челопеч за съдействието и подкрепата, която оказват на Клуба.

СКТМ “Сирис” – Челопеч се състезава и на 11-ти и 12-ти март в Полски Тръмбеш, където бе проведен финал на Национален турнир “Млад Олимпиец” – до 13 г., в който  взеха участие най-добрите 32 състезателки на България. СКТМ “Сирис” – Челопеч беше представен от Мария Робова. След 6 победи и 1 загуба, Мария се нареди на пето място в България.
Соб. инф.