Victory fest в Чавдар

За втора година на Света Петка в Чавдар се проведе Мото-събор „Viktory Bikers Fest“, организиран от собствениците на Victory-мотори и Община Чавдар. На официалният старт присъстваше и кмета на Община Чавдар Григор Даулов, който приветства всички с „Добре дошли“, изразявайки своята радост, че Чавдар е предпочитано място от любителите на моторите, високите скорости и рок-музиката.

Началото бе в петък с посрещане на гостите, надпиване с бира и концерти на рок-групите „Abstraction“ и „ROCK-‘N’-ROLL TRAIN“ AC/DC Tribute. Бе връчена и наградата на първото пристигнало „Виктори“. Разбира се, участието на местната рок-група „Abstraction“ привлече множество средногорци, дошли бурно да ги аплодират. В техният концерт се включиха и новите средногорски рок-звезди Константина Медарова и Кристиан Даулов, за които това бе първо участие на голяма сцена.

Victory-съборът продължи в събота с разходка на включилите се мотористи в мото-шествие до Гълъбец – на паметника на Васил Левски. Праграмата включваше и изложение на участниците в шествието, което се проведе пред сградата на общината; мотомивка и конкурс за най-красиво „Виктори“. Съботната вечер на мото-съборът в Чавдар включваше още състезание по надяждане с диня за малки и големи, избор на Мис „Виктори“ и подобаващо озвучане от Рок-група „Цунами“, „Pole dance“ и концерт на Трио „Вива“.

Мото-събитието завърши със заря и програма „18+“.