820,00 лева събра великденският базар в Челопеч

ДАРЯВАМЕ УСМИВКА И НАДЕЖДА ПРЕДИ ВЕЛИКДЕН!

От проведения на 19-ти и 20-ти април Благотворителен великденски базар в Челопеч беше събрана сумата 820,00 лв. Базарът беше организиран и реализиран от НЧ „Труд и постоянство 1901″с подкрепата на Община Челопеч.

За същата сума екипът на читалището закупи хранителни продукти, които ще бъдат разпределени в 50 броя пакети за нуждаещи се жители на с. Челопеч. Всеки празничен пакет съдържа: пакет брашно, пакет захар, пакет юфка, пакет ориз, козунак, яйца, боя за яйца и кори за баница.

„Към нашата благотворителна инициатива се включи и анонимен дарител, който също предостави чанти с хранителни продукти за хората в нужда, които съдържат: бутилка олио, пакет масло, сирене, кашкавал, салам и вафли!“, споделиха организаторите, изразявайки благодарност към анонимния дарител: „Благодарим от сърце за щедрия дарителски жест и му желаем здраве!“.

Пакетите ще бъдат раздадени на 21 април 2022 г.

Екипът на НЧ „Труд и постоянство 1901” изказва искрени благодарности на всички, които се включиха с ръчно изработени сувенири в базара: Анелия Георгиева, Недка Костова, Снежана Дичев, Цветанка Костова, Галина Иванова, Петьо Лисичаров и Антония Цветкова!

„Искрено благодарим и на всички хора, които отвориха сърцата си за доброто, закупиха си празнични сувенири и подпомогнаха нашата великденска! Весели и светли Великденски празници!“