Челопеч и Антон днес засияват с коледна украса!

В двете средногорски общини Челопеч и Антон днес ще бъдат тържествено запалени коледните светлини!

Жители на Антон споделят, че коледното настроение вече е завладяло Антон. Ivanka Georgieva: Коледното настроение вече е завладяло Антон. Площадното пространстно е с нова празнична премяна! Всичко е толкоха красиво, а за това е “ виновна“ Общинската администрация. Поздравления и благодарност към тях.

От ОбА-Антон приканват най-учтиво жители и гости да се присъединят към тях днес, 03.12.2021 г. от 17.30 ч. на площада, за да се повеселят заедно и да се насладят на изпълненията на децата от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с. Антон. Осигурени са лакомства за всички малчугани, а за възрастните по чаша греяно вино.

Тържественото запалване на коледните светливи всяка година в Челопеч е запомнящо се и въздействащо на всичките ни сетива. Светлинно шоу, богата музикална програма и апетитни коледни сладки очакват всички, които се включат в челопешката коледна приказка, чието начало е днес от 18.00 ч. на пл. „Освобождение“.

Тазгодишната празнична програма за старт на коледно-новогодишните тържества ще е в изпълнение на сладкопойните челопешки звънчета от ВГ „Средногорски звън“ и техния музикален ръководител Невелина Сараджова. Присъстващите ще се насладят и на песните на Сунай Чалъков. От ОбА-Челопеч обещават много изненади и весело настроение!

И двете тържества – в Антон и Челопеч, ше бъдат проведени при строго спазване на противоепидемичните мерки и разпоредбите на МЗ!

И нека коледната магия, която започва от Антон и Челопеч, обхване всички средногорски общини и донесе радост и надежда за средногорци!