Христиан Григоров: Успей в България! Има начин…

Един успял златичанин, средногорец покорил своите върхове и готов да подаде ръка на всеки, който иска да успее… Христиан Григоров, родом от град Златица, който знае и доказва, че има начин да се успее в България!

„Аз съм човек, който обича да живее. Но не просто да изживея този живот.
Стремя се да го живея достойно и напълно да се възползвам от всички блага, които той ми предоставя” – това е точка от договора, който Христиан Григоров сключва със самия себе си за щастлив и пълноценен живот. Прави го преди 10
години и днес той вече е на върха, доказвайки, че и в България се случват
чудеса, че и тук човек може да успее, стига да вярва в себе си, да носи отговорност за всичко, което му се случва и да не се отказва.
Някои днес казват, че в България се живее трудно и рисуват мрачни картини за своето ежедневие опитвайки се да убедят всички ни да се чувстваме като тях. Мрънкащи хора, които безотговорно са се отказали от живота, се опитват да смачкат самочувствието на всеки българин, очаквайки някой наготово да дойде и да им подари щастие, богатство и охолен живот. Но това няма как да се случи. Не се е случвало нито в миналото, нито в някоя друга държава.

Където и да се родиш, където и да живееш – трябва сам да отговаряш за своя живот и да се стремиш да постигнеш мечтите си… Както го прави Христиан Григоров, родом от Златица.  Един обикновен млад човек, който не се отказва да следва целите си… Не е отхранен със сребърна лъжица, нито е получил нещо на готово. Баща му е шлосер, а майка му е медицинска сестра. Сам е постигнал това, което днес е неговия живот – наниз от успехи в личен и професионален план.

Само преди няколко дни един от най-големите германски концерни за
директни продажби отличи златичанинът Христиан Григоров с голямо признание – той бе обявен за едно от най-успешните лица на компанията и за лидер в мрежовия маркетинг. Представя сам себе си на своя блог – https://hristiangrigorov.com:

„Здравейте! Казвам се Христиан Григоров и съм в ТОП10 на моята
компания в България. Създадох моята История на Успеха и искам да я споделя с вас, но не за да ми ръкопляскате, а за да се присъедините към мен и ЗаЕдно да изградим ВАШАТА История на Успеха”…

Заразителната му усмивка може да накара всеки да повярва в собствените
си възможности, а готовността му да споделя с хората е пословична. И това го
прави успешен… Не къде да е, а в България! Напук на черногледството и негативизма, който е обзел по-голяма част от населението на страната, той е този, който с примера си и с успешната си кариера доказва, че България е страна на неограничени възможности, които всеки сам трябва да осъществи. Стига да го иска и да е готов да носи отговорност за своето осъществяване като личност.

„Инвестицията в знанието носи най-голяма лихва”, казва Христиан, който е
успешен предприемач с международен бизнес в няколко държави. За девет години създава оборот от 1 млн. евро и заработва чрез компанията си над 300 000 хиляди лева. Печели по 8000,00 лв. месечно, като средносрочната му цел е да ги увеличи на 10 хиляди лева през следващата година.

Пред различни медии и групи Христиан разказва за магията, която владее за постигане на успех и не спестява факта, че е роден в китния средногорски
градец Златица – едно малко и не толкова известно населено място, в което се раждат хора, които го популяризират в цяла Европа и не само – със своята креативност и невероятни постижения. Самият той разказва: „винаги съм вярвал и продължавам да вярвам, че моят роден град Златица ще продължи да ражда хора, които да дават нещо на света. И то такива, които са изпълнени с желание да помагат на другите и да споделят със съгражданите си своите успехи”…

Позитивното му отношение към живота, желанието му да помага и вярата му, че всеки може да успее, са забележителни и заразителни. Петминутен
разговор с него може да зареди човек с енергия да сътворява добрини, да повярва в себе си и своите възможности, смелостта да опита и разчупи оковите…

Христиан Григоров практикува една сравнително нова за България професия – предприемач в мрежовия маркетинг. Мрежовият маркетинг е модел, който съществува от 100 години и в днешно време прави 200 милиарда долара годишен оборот, създаван от 100 милиона души. Над 40% от милионерите в Америка са станали такива благодарение именно на тази престижна професия. За съжаление, обаче, през 90-те години наред с всички катаклизми, през които минахме, в България първо се появяват паразитните схеми на тази индустрия, които станаха популярни като “финансови пирамиди”. „Самият аз – казва златичанинът – бидейки млад, неопитен, но амбициозен младеж, станах жертва на такава схема, но това ми даде опит и възможност по-късно добре да различавам „паразитните” модели от оригиналните такива, както различавам марката „АдиБас” от марката „Адидас”. Разбира се, тези „бързи начини за забогатяване” отдавна не функционират и отстъпиха място за практикуване на реалния
световен МЛМ бизнес и в България”. И продължава да пояснява успешното си
начинание и сферата, в която се развива – „Днес светът се променя с огромна скорост и ни дава необикновени нови възможности да повишим качеството си на живот именно в България. Мрежовият маркетинг е една достъпна възможност да си изградим с минимални средства собствен бизнес без риск”.

На каналът му в YouTube има много видеа с насоки и съвети как човек
може да подобри живота си и да го направи “лесен за живеене”.
Последователите му в социалните мрежи са много, което доказва още веднъж, че темата е наистина актуална и в България, че и тук хората могат да постигат „американската мечта”. Днес в организацията си той има над 1500 партньора, живеещи в 15 държави. Обучава както хора с най-различни професии, така и предприемачи от средния и дребен бизнес – споделя с тях начините, по които могат в свободното си време да добият допълнителни доходи и тези доходи в последствие да им станат основни. Изнася семинари на тема МЛМ, предприемачество и превенция за здраве. В екипът му има дори професори, които оценяват високо неговата работа, като проф. Спаска Зафирова от НАТФИЗ.

И неминуемо при толкова много ентусиазъм, постижения и успешно
постигане на поставените цели, международната компания, с която си партнира му засвидетелства своето признание пред стотици негови партньори за постоянен ръст на развитие през последните десет години, като наред с многото награди, му връчи и втори автомобил „Мерцедес Бенц”. На 10-годишнината на компанията в България (2018 г.) чаровният златичанин Христиан Григоров получи и специална награда отново за своите високи постижения. Споделя, че е благодарен на съпругата си Диана, с която са заедно вече 21 години – както в личния, така и в професионалния си път. За него тя е „уникална комбинация от вдъхновение, съпруга, майка и бизнес партньор”. Той и семейството му имайки с този бизнес все повече и повече свободно време, обичат да се разхождат в стария град на Пловдив.

„За нищо не заменям най-вече всичко, което крие и представлява Златишкия балкан” – обяснява той, въпреки че често пътува и има възможност да се наслаждава на много красиви гледки из други страни. Независимо, че пред него няма прегради, бариери и граници, че е космополитен жител на Света, той си остава преди всичко и най-вече златичанин, обожавайки своя роден град и гордеейки се със своите български корени.

Христиан Григоров от Златица е пример – пример за човек, който успява във всичко, с което се захване. Приел е мисията на живота си да помага и да вдъхновява останалите хора да повярват в себе си и да подобрят качеството на живота си. Неговата мисия е да създава възможности… Той е добрата новина, добрият пример, светлината, която всеки очаква, за да се почувства достоен и благополучен човек. Той е протегнатата ръка, която помага да си стъпиш на краката и да успееш… И е от Златица, гр. Златица!

Прославяйки себе си, той прославя и своя роден край, доказвайки, че стига да искаш – няма невъзможни неща…

Подготви: Петя ЧОЛАКОВА