Трета кино-вечер в Челопеч!

Трета лятна кино-вечер ще се състои в Челопеч тази неделя. Ценителите на българското кино имат възможност да се насладят на филмът „ЗАВРЪЩАНЕ“ с режисьор и сценарист Ники Илиев – от 21.00 ч. на пл. „Освобождение“, 22.08.2021 г.!

„ЗАВРЪЩАНЕ“ на Ники Илиев е един от най-гледаните български филми в последните няколко години. Сюжетът проследява четирима приятели, които се събират в Пловдив по случай 20-годишнината от завършването си. Там разбират, че единственият от тях, който е останал в града, има проблем. Негов братовчед иска да вземе старата къща на семейството му, за да построи хотелски комплекс. Къщата трябва да бъде запазена, а с нея и незабравимите спомени от детството и тиинейджърските години заедно…

Историята се развива в забавна поредица от приключенски и любовни ситуации, които помагат на героите да открият път обратно към приятелството и към себе си.

Ролите са разпределени между обичани български актьори – Александър Кадиев, Бойко Кръстанов, Башар Рахал, Орлин Павлов, Евелин Костова, Диляна Попова, Райна Караянева, Искра Донова, както и сценаристът, продуцент, режисьор и актьор Ники Илиев.