С аниматори откриха пет детски площадки в Челопеч

В Община Челопеч с аниматори, щури игри и забавления бяха открити 2 новоизградени и 3 разширени и реновирани детски площадки, реализирани от Благотворителна програма “Българските добродетели”, основана по инициатива на проф. дтн инж. Цоло Вутов и #ГрупаГеотехмин – “Геотехмин” ООД, “Елаците-Мед” АД, “Геотрейдинг” АД и “Геострой” АД.

Гости на откриването бяха г-н Доминик Хамерс – изпълнителен Директор на Геотехмин ООД, г-жа Даниела Теофанова – директор “Връзки с обществеността”, г-н Славей Иванов – зам. генерален директор “Производство” на “Елаците-Мед” АД, Тодор Иванов – ръководител отдел “Комуникации” в “Елаците-Мед” АД. Събитието бе открито от представители на ОбА-Челопеч.

Кметът инж. Алекси Кесяков приветства всички присъстващи и изрази своята благодарност както към спомоществувателите, така и към изпълнителите. Той връчи на г-н Хамерс сертификат за дарение.
На откриването присъстваха и общински съветници от ОбС-Челопеч. Проектът е реализиран благодарение на Община Челопеч и “Общинско дружество Челопеч” ЕООД само за пет месеца.

По българска традиция бе разрязана трикольорната лента. Доминик Хамерс лисна вода от накичено с димитровчета менче и пожела на децата да се наслаждават на игрите безопасно, изразявайки своето задоволство, че Група ГЕОТЕХМИН е способствала да се реализира мащабния детски проект в Челопеч.

За малчуганите бяха организирани различни игри с аниматори, преобразили се в любими детски герои – Спайдърмен, Спондж Боб, пирати и други.

Красиви челопешки девойки посрещаха всички с питка и шарена сол, облечени в пъстри български носии.
Топлата ноемврийска събота в Челопеч се изпълни с детска глъч, смях и веселие. Децата пяха, танцуваха и играха заедно, радвайки се на новите си придобивки, оборудвани с разнообразни катерушки и люлки.

Подготви: Петя Чолакова