СУ „Христо Ясенов“ – Етрополе удостои проф. дтн инж. Цоло Вутов с почетен знак

В навечерието на 24 май, на специално събитие, кметът на Община Етрополе Димитър Димитров и Мила Манчева, директор на СУ „Христо Ясенов“, удостоиха проф. дтн инж. Цоло Вутов, с най-високото отличие – Почетния знак на училището.

Почетният училищен знак се присъжда на управителя на Геотехмин ООД за подкрепата му през годините и за приключилия значим проект за ремонт на образователната институция, в която учат 730 ученици.

Със сертификати за активна благодеятелност за направените дарения за проекта бяха удостоени изпълнителният директор на Елаците Мед АД, инж. Драгомир Драганов, д-р инж. Иван Вутов, председател на СД на Геотрейдинг АД и д-р инж. Владимир Вутов, изпълнителен директор на Геострой АД.

Ремонтните дейности са осъществени съгласно сключеното рамково споразумение през 2020 г. между четирите дружества и община Етрополе в рамките на Благотворителната програма „Българските добродетели“ на Група ГЕОТЕХМИН. Това е първият от договорените с общината социално значими проекти, подкрепени с дарения от дружествата.