Станислав Стойков от Църквище и Мария Цачева от Чавдар са сред тазгодишните 40 личности до 40 години на радио „Дарик“

След дълго отлагане, поради извънредната ситуация в цял свят, на 20.05.2020, се състоя срещата на журито в сезон 7 на “40 до 40“ – инициатива на радио „Дарик“ и подкрепата на ПОК „Доверие“, „Дънди прешъс металс“, „Филип Морис България“

Задачата на компетентно жури е да избере новите 40 личности до 40 години, сред постъпили близо 100 номинации. Критериите, по които се ръководиха членовете на журито са: С какво личността се отличава? С какво допринася за благото на обществото ни?  Устойчива на времето ли е идеята му? Вдъхновява ли ни?

Съставът на журито тази година:

Александра Мирчева, координатор на сдружение „Образование България 2030“ и част от „40 до 40“, сезон 6.
Асен Асенов, директор корпоративни комуникации в ПОК „Доверие“.
Гергана Тодорова, връзки в обществеността в „Dundee precious metals“.
Йордан Чорбаджийски, търговски директор и Кристияна Стойнева, специалист маркетинг и реклама в „Black Sea Gold Pomorie“.
Луиза Гълъбова, мениджър проекти.
Милен Великов, експерт човешки ресурси, ментор, лектор, кариерен консултант, автор на статии и изследвания, част от „40 до 40“, сезон 6.

За първи път номинациите са преглеждани и оценявани в категории.

В  Категория „Изкуство“, на 19-то място е Станислав Стойков, 30 г., хореограф, солист в ансамбъл „Чинари“ и преподавател. Станислав Стойков е от с. Църквище, Община Златица и е ръководител на танцовите групи към НЧ „Труд и постоянство 1901“ в Община Челопеч, както и на кукерски клуб „Златните кукери“.

В Категория „Социални дейности“, на 37-мо място е  Мария Цачева, 37 г., организатор на инициативата „Да изядеш дъгата“ в село Чавдар. Тя е собственик на пекарна „Прованс“ и общински съветник в Община Чавдар.

Честито на избраните „40 до 40“ в сезон 7!

Новите “40 до 40” всеки ден се представят по радио „Дарик“, Техните истории всеки може да следи и на darikradio.bg.

Източник: радио „Дарик“
Снимките са от фейсбук-профилите на Станислав Стойков и Мария Цачева!