„СРЕДНОГОРСКИ ЗВЪН“ ОГЛАСИ ЧЕЛОПЕЧ

На 11.02.2018 г. в читалище “Труд и постоянство 1914” с. Челопеч се проведе първият самостоятелен концерт на  ДВГ “Средногорски звън”. Вокалната група е създадена в с. Челопеч и вече години наред се развива под ръководството на музикалния педагог Невелина Сараджова.

От създаването си, до момента нейните възпитаници имат множество изяви в Челопеч, на национално и международно ниво. Младите таланти на групата имат късмета да познават лично, вече повече от година, г-н Етиен Леви, както и да получават от него редовни уроци по важни за кариерното развитие в музиката въппроси, като например – техники за правилно дишане, изправяне и сценично поведение.

На 11-ти февруари младите челопешки таланти имаха шанса заслужено да застанат редом до него в първия си самостоятелен концерт на родна сцена. Както се очакваше – пред пълна зала, заедно пяха песни от репертоара на ДВГ “Средногорски звън”, както и песните “Шесто чувство” и “Емануела”, с който Етиен Леви е национално известен. Публиката остана очарована от таланта на младите средногорски певци, а Етиен Леви обеща, че това няма да е последната му среща с публиката на Челопеч.