Скоростно коригираха годината на бюджета в пирдопската община

Има, няма 20-тина минути след публикацията на списание „Средногорски БАГРИ“, отнасяща се за кметския доклад по бюджет 2098 г., ОбА-Пирдоп скоростно острани допусната грешка и върна Община Пирдоп в 2019 г. Служителите от ОбА четат, а не спят на работните си места. Четат ли, четат. „Багри“ четат!

Благодарим им, че така бързо коригират допуснатите пропуски и грешки, като тази с датата на бюджета, която впрочем „вися“ на сайта над 16 дни в очакване някой да се сети да я отстрани. Наложи се списанието да сподели своите впечатления от работата на служителките, отговарящи за пирдопския общински пиар, че бързичко да се задействат и поработят подобаващо.

Хубаво би било по-честичко да четат и проверяват информацията, която подават към гражданите от общинския сайт, за да не е тя подвеждаща и будеща искрен смях. А кой ли отговаря за общинския сайт? И колко ли струва на пирдопските данъкоплатци неговата поддръжка? За едни данъци питаме и за едни изхарчени пари, за които насреща е получен некачествен трудов продукт. Но, това е друга тема… По нея отговори предизборно ще се наложи да дава настоящият кмет Геров, същият почти сигурен кандидат в изборната надпревара. Преди, обаче, да се пусне в нея, следва да понесе отговорност за своята работа и тази на подбрания от него екип, който за четири години телепортира община Пирдоп в 2098 г. Засега! Утре може и третото хилядолетие да посрещат пирдопчани. Кой знае!

А кой бюджет обсъждаха публично гражданите на град Пирдоп и село Душанци? Този за 2098 г., или този за 2019-та? И това не се разбра…

Време е за броене на овцете и овцевъдците…