Свободни работни позиции за барман и електромонтьор

„Елаците-Мед“ АД – с. Мирково търси да назначи електромонтьор, подстанции дежурен. Изисквания към кандидатите за длъжността са: Средно електротехническо образование; Опит и познаване на открити разпределителни уредби 110 kV и комплектни
разпределителни уредби 20 и 6 kV; Опит в дежурство в подстанции ще се счита за предимство; Отговорност, прецизност и комуникативност; Умения за работа, както самостоятелно, така и в екип. Кандидатите, които притежават най-малко III-та квалификационна група по
електробезопасност, съгласно Правилник по безопасност и здраве при работа в електрически уредби на електрически и топлофикационни централи и по електрически мрежи ще бъдат с предимство.

Комплекс „20-ти април“ – гр. Копривщица търси да назначи барман. Изисквания към кандидатите за длъжността са: Средно образование; Професионален опит на подобна длъжност; Доброто владеене на английски език (говоримо) е предимство; Отлична компютърна грамотност и опит със специализиран софтуер; Организираност, отговорност и умения за работа в екип.

Ако проявявате интерес и отговаряте на изискванията, можете да изпратете Вашите документи на адрес:
с. Мирково 2086, Софийска обл., „Елаците-Мед” АД, Отдел „Подбор персонал, обучения и квалификация“ или на е-mail: jobs@ellatzite-med.com до 23.05.2022 г.

Необходими документи: Автобиография; Мотивационно писмо.

Кандидатите, поканени за провеждане на интервю, е необходимо да представят документи за завършено образование и/или придобита/и допълнителна/и квалификация/и, изисквани за длъжността.