Престижна награда получи Бойка Дюлгярова – директор на СУ „Любен Каравелов“ – гр. Копривщица

Директорът на СУ „Любен Каравелов“ – гр. Копривщица г-жа Бойка Дюлтярова е удостоена с престижния плакет „Директор на 2024 година от Софийска област“ от Регионалното управление на образованието София-област. Наградата е своеобразно признание за изключителния принос и заслуги на г-жа Дюлгярова към образованието.

Новината за полученото признание споделиха от СУ „Любен Каравелов“, споделяйки своята радост и гордост от полученото отличие:
„Г-жа Дюлгярова е позната със своята отдаденост и професионализъм, които не само подобряват качеството на обучение в нашето училище, но и вдъхновяват ученици и колеги. Тя е пример за лидерство и иновации в образователната сфера, които допринасят за развитието на младите хора и тяхната подготовка за бъдещето. Тази награда е още едно доказателство за изключителната работа на г-жа Дюлгярова и целия екип на нашето училище. Благодарим ѝ за нейния труд и неуморна ангажираност към образованието и пожелаваме още много успехи и признания“ – написаха в социалните мрежи служители от копривщенското училище.

Поздравления за полученото признание поднасяме и ние на г-жа Бойка Дюлгярова, пожелавайки ѝ да продължава да покорява образователни върхове и с действията си да продължи да допринася за просперитета не само на образователната институция, която ръководи, но и за цяла Копривщица.