Поредно нападение в Златица

Радио Ауреа съобщава, че тази сутрин е дома си в град Златица е бил нападнат и жестоко пребит Георги Стефанов Георгиев по известен, като Гошо „Краставичара“. Нападението е било с цел грабеж. В момента се извършват издирвателно-процесуални следствия от органите на реда.

По информация на Радио Ауреа потърпевшия е с много сериозна черепно-мозъчна травма и вече е извършена хирургическа операция в болница „Света Ана“ – София. Въпреки това Георгиев е с опасност за живота.

Все по-често в Златица гражданите и тяхното имущество са изложени на риск – грабежи, палежи, кражби, нападения. Явно общинското ръководство в лицето на кмета инж. Стоян Генов и неговия екип не съумява да се справи със задълженията си да осигури обществения ред и да защити живота, здравето и имуществото на жителите от общината.

Припомняме, че в неделя след пореден палеж в центъра на града, се запали ел. кабел и без електричество останаха жилищен блок и търговски обекти. В района на палежа няма нито улично осветление, нито видео наблюдение. Трети ден служители от ЧЕЗ работят по подмяна на ел. захранването в квартала.