Подаръци на над 1200 деца раздаде Елаците-мед АД

За поредна година Елаците-Мед АД, част от Група ГЕОТЕХМИН зарадва децата от 11 детски градини от осем общини от Средногорието и Етрополе.

Добрият Дядо Коледа подари на над 1200 малчугани от детските заведения в Етрополе, Мирково, Чавдар, Челопеч, Златица, Антон, Пирдоп и Копривщица играчки, интерактивни игри, спортни принадлежности и др. Инициативата е част от корпоративната социална отговорност на компанията.

Всяка година очакваме това дарение с нетърпение. Изключително много ни помага и сме признателни на Елаците-Мед. С дарението закупуваме играчки, от които децата имат нужда и успяваме максимално да ги зарадваме“, сподели г-жа Пенка Иванова, директор на ЦДГ „Евлампия Векилова“- гр. Копривщица.

„Благодарим ви от сърце. „Сърце, което дава, никога не остарява. Ръка, която дар дарява, никога не обеднява“ – пише в специално писмо до проф. Цоло Вутов Латинка Иванова от ДЯ „Патиланци“ – гр. Етрополе.

С инициативата си Елаците-Мед АД се стреми да подпомогне екипите на всички детски градини в районите, на които е разположено дружеството, за да осигури на децата необходимите играчки, помагала и интерактивни игри с помощта, на които да развиват своите умения да общуват, да разсъждават, да развиват своя потенциал.

Снимките са предоставени от детските градини!