Патрисия Николова от Чавдар получи 4 плакета за постижения в различни сфери

Зрелостничката Патрисия Николова от Чавдар успешно завърши Втора английска гимназия „Томас Джеферсън“ и стана носител на 4 плакета, връчени ѝ за постижения в областта на приложните и природните науки, гражданското образование и за високи образователни резултати в целия курс на обучение. И петте години на обучение Патрисия завършва с пълен отличен 6. Самата тя сподели радостната новина чрез Facebook-профила си:

„Днес за мен беше последният учебен ден във Втора английска езикова гимназия „Томас Джеферсън“. През последните 5 години научих, че човек трябва да е упорит и креативен, да се труди и никога да не се отказва от целите си! Щастлива съм, че държа в ръцете си 4 плакета за постижения в различни сфери. Те са огромно признание за мен и ще бъдат нещото, което винаги ще ми напомня, че няма невъзможни неща, ако си достатъчно целеустремен!

Благодаря, 12 „Д“ клас, за всичко! Вие сте моето второ семейство! Дерзайте! Обичам ви! Благодаря на учителите си за това, че не спряха да бъдат вдъхновение и опора за мен! Продължавайте да бъдете „будителите“ на нашето време! Благодаря, 2АЕГ, за знанията и уменията, които ми даде! За мен беше чест и сбъдната мечта!

Честит последен учебен ден, зрелостници!“

Поздравления за Патрисия Николова! С пожелание за множество успехи и постигане на поставените цели! Смелост, вяра и устрем в покоряването на света!