Над 34 тона храни раздаде Елаците-Мед на нуждаещи се

За поредна година в навечерието на коледните и новогодишни празници Елаците-Мед АД, част от Група ГЕОТЕХМИН, дари основни хранителни продукти на осем общини от Средногорието и Етрополе.

Дарението бе направено за дейността на социалните патронажи, в подкрепа на уязвими хора в Етрополе, Мирково, Чавдар, Челопеч, Златица, Пирдоп, Копривщица и Антон.

Освен за социалните патронажи в осемте общини, хранителни продукти получи и Ловчанска митрополия, за да бъдат подпомогнати социално слаби и хора в нужда и от епархията.

Общото количество на дарените продукти за общините от Средногорието са над 34 тона. От Елаците-Мед организират логистиката по доставката на продуктите, а екипи от общините подпомагат тяхното разтоварване и насочване към нуждаещите се
граждани.

Всички общински ръководства са благодарни за поредния жест от страна на Елаците-Мед и изказват огромното си признание за подкрепата към инж. Драгомир Драганов, изпълнителен директор на компанията и проф. дтн инж. Цоло Вутов, управител на Геотехмин ООД.

Целта на обединените усилия на Елаците-Мед и местните общински ръководства е ефективна и навременна помощ, която максимално бързо да достигне уязвимите групи и нуждаещите се.