Наградиха „Елаците-Мед“ за подкрепа за местните общности

Елаците-Мед АД получи награда в категория „Подкрепа за местните общности“ за всички социални инициативи, насочени към местното население в общините, в които развива дейност.  Отличието бе връчено от г-н Стамен Янев, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции и получено от инж. Драгомир Драганов, изпълнителен директор на Елаците-Мед, който изказа благодарност за високото признание:

Това е доказателство, че усилията ни в социалната сфера в региона, в който работим, са забелязани и оценени. Ще продължим да инвестираме в социални проекти и в околна среда. Искам да Ви уверя, че това е сред нашите приоритети.‟

Ръководството на Елаците-Мед постоянно се стреми да развива своите програми за корпоративна социална отговорност и дарителство чрез реализиране на проекти за повишаване качеството на живот в общините, както и да подпомага местните общности и отделни граждани.

„Кампанията Business Honoris Causa на в-к „24 часа“ стартира през март 2021 г. Право на участие в нея има всяка българска фирма без значение от мащаба – малка, средна или голяма. 15 компании получиха първите награди за социално отговорен бизнес. Сред наградените са Банка ДСК, ББР, Виваком, Винекс Славянци, Джи Пи Груп и други. Гости на тазгодишното събитие за награждаване на отличилите се фирми бяха вицепремиерът и министър на регионалното развитие Гроздан Караджов, вицепремиерът Корнелия Нинова, министрите Даниел Лорер – на иновациите и растежа, Иван Иванов – на земеделието, Александър Николов – на енергетиката и Николай Денков – на образованието и науката. На събитието Елаците-Мед беше представено и от генералния директор „Производство“ инж. Стоил Димитров.