Миро с коледен концерт в Челопеч

Коледно-новогодишните празнични мероприятия в Челопеч продължават с коледен концерт на Миро, наречен „Честито Рождество“. След иновативното запалване на коледните светлини с дронове, прекрасните изпълнения на челопешките средногорски звънчета и Сунай Чалъков, гарнирани с невероятното излъчване на Снежната кралица, в чиито образ се превъплати Димитрина Димитрова, днес от 18.00 ч. пл. „Освобождение“ – Челопеч ще се огласи от популярния поп певец и любимец на поколения българи Миро, чиято шеметна кариера стартира в дует „Каризма“!

Следващият петък в Челопеч ще изнесат спектакъл от Ансамбъл „Българе“, а на 25-ти декември ще има концерт на Глория!

Тазгодишните тържества в Челопеч са изключително пищни и зареждащи с положителни емоции зажаднелите за красота, изкуство и музика жители на Челопеч и гости. Станалото традиционно официално запалване на коледните светлини в Челопеч се наблюдава от много средногорци и адмирациите не спират дълго време след съпреживяването му.

По повод началото на коледно-новогодишните тържества инж. Алекси Кесяков – кмет на Община Челопеч поздрави всички присъстващи, приканвайки ги да се насладят на радостните светли мигове, да бъдат здрави и позитивни, да продължават да мечтаят и да бъдат задружни, за да успеят всички заедно да се справят с проблемите, да преминат през кризите и пандемиите.

Той с охота се включи в етюдите от празничната програма и се снима със Снежната кралица, която се оказа с добро сърце и позволи на светлините да огреят площада и душите на хората.

С помощта на инж. Алекси Кесяков и летяща ескадрила от 40 дрона красивата и пищно нагиздена челопешка елха заблестя в пълния си блясък!

ОбА-Челопеч е приготвила още запомнящи се изживявания в периода на трепетното очакване на новата година, на Рождението, на новото начало! Да е за добро!