„Любов за напреднали“ в Чавдар!

В рамките на „Месец на книгата“ в Чавдар премиерно бяха представени двата тома на „Любов за напреднали“ лично от Светлозар Желев, който в своя социален профил сподели емоцията си от събитието:

„It is as it is. Девет месеца след началото, „Любовта за напреднали“ най-после е у дома. В чашата ми има Glenmorangie Signet, свещта е Moonlit Blossoms, а аромата й се смесва с този на люляка в стаята. Знакът на „Месец на книгата в Чавдар“ допълва нещата. Книгата, в нейната двутомна цялост, е най-прекрасното книжно нещо, в което съм имал щастието да бъда част. То е моето обяснение в любов към авторите, но и към читателите. Да съм щастлив…, колко да съм щастлив. Много много много съм щастлив. Днес за първи път ги представихме пред публика, заедно с Velina Minkoff и Тодор П. Тодоров в Чавдар. Беше прекрасно. На 16 май ви очакваме в бар Петък. А „Любовта за напреднали“ от утре е в книжарниците. Благодаря на всички замесени, благодаря и на всички, които ще я приютите и у вас. Тя ви обича, аз ви обичам, обичайте я и вие. И наздраве!“

„Книгите, хубавите книги носят радост. Истинско удоволствие е да прочетеш наведнъж текстовете на толкова талантливи български автори. Още по-вълнуваща е темата на книгата, а именно: Л Ю Б О В Т А. И докато търсим любовта в различните й форми, ние си пожелаваме по-често да я създаваме заедно, да я споделяме и разпространяваме. Надяваме се, че нашият нов Културен календар Чавдар ще продължава да ни радва с нови литературни срещи“, споделят организаторите, решили, че е готино да четеш, а книгата е истинско богатство, което трябва всеки от нас да цени!