КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ В ЧЕЛОПЕЧ

На 21.12.2018 г. се случи невероятен празничен спектакъл в Челопеч, организиран от НЧ „Труд и постоянство“… Сцената се оказа тясна за огромния талант на актьорите от театралната трупа към читалището и невероятното изпълнение на Общинската администрация… Пъстри емоции от танци, песни и театрални етюди…
Танцуваха, пяха и се смяха ансамъл „Българче“, „Средногорски звън“, „Златните кукери“…
12-те месеца бяха представени по незабравим начин, всеки със своето обаяние и очарование, със своите отличителни белези… Снежинки валяха, кукри вилняха, пеперуди пяха „Дай Боже, дъжд“, замириса на море и потропнаха хорце… Сватба се изви на мегдана и малко скунфузно даже стана, че булката от хубава по-хубава, ама бащата се не знай… Накрая, като естествен завършек прозвуча коледна песен.
Едва ли има друга общинска администрация, която да е толкова атрактивна, инициативна и открита към гражданите…
Едва ли може всеки ден да се видят на читалищна сцена динамичните изпълнения на секретар на община, административен секретар, директори на дирекции, счетоводство и прочие…
Невероятен екип, демонстрирал задружност и поздравил жителите на Челопеч със своето изпълнение.
И няма как публиката да не аплодира бурно и да не е радва на задружието, което цари в село Челопеч. Естествено, възпято в песен от местен колоритен поет.
Кметът Кесяков бе видимо „шокиран“ от неподозирания талант на своите администратори, но искрено горд от пълния салон и прекрасните изпълнения на всички, включили се в уникалната постановка с режисьор Жана Центовская. Той отправи поздрави към всички и пожела здраве, щастие и благоденствие.
Поздрав към всички отправи и водещата на спектакъла Радка Костова – председател на НЧ „Труд и постоянство“ – Челопеч.