КОЙ е кмет на Община Златица според общинския сайт?

На 14-ти ноември 2019 г. тържествено встъпи в длъжност и положи клетва новоизбраният кмет на община Златица инж. Стоян Генов. Този факт обаче, все още не е отразен на общинският сайт, където информацията е застояла и все още като кмет на Община Златица се представя Магдалена Величкова Иванова, която дори не достигна до балотаж на изминалите местни избори. И снимката, с която са онагледили бившата кметица е твърде неактуална и остаряла.

Дали Общинска администрация – Златица не желае да се примири с новите златишки реалности, или за никой не е важно какво пише на общинския златишки сайт – са все риторични въпроси. Досега ОбА-Златица трудно се справя с предизвикателствата на съвременния дигитално-информационен ден, затова явно не си е направила труда да обнови информацията относно кой е кметът на Община Златица – инж. Стоян Генов или подсъдимата Магдалена Иванова.

Няма информация и кога ще се състои второто заседание на ОбС-Златица, което следва да се случи в обозримо време, защото това е единствения общински съвет в Средногорието, който още не си е избрал председател. А предстоят за решаване множество неотложни въпроси.