Васил Кафеджиев: Всяко действие на г-жа Толинова и г-н Готев е на ръба на бръснача!

Изявление на председателят на ОбС-Пирдоп Васил Кафеджиев във връка с манипулативни и неистинни твърдения, тиражирани от съветниците Готев и Толинова, публикувани във Facebook:

„Винаги, трябва да има граници, които не бива да бъдат престъпвани!Търпението е качество присъщо на толерантният човек, но понякога то се изчерпва! Особено, когато те обвинят в неща, които дори не си си и помислял, да не говорим, че няма как да бъдат верни – саботаж, уронване на престиж на институция, прикриване, манипулация, документи с невярно съдържание…

Изглежда, че г-жа Толинова и г-н Готев повлияни от избраните от нас, депутати, размахват в общественото пространство, без всякакво чувство на отговорност, всевъзможни писания, чрез които искат по някакъв начин да насочат към себе си, общественото внимание.

Всяко едно действие на г-жа Толинова и г-н Готев е на ръба на бръснача!

Всичко това се прави умишлено, за да се създаде напрегната и абсурдна обстановка около заседанията на ОбС Пирдоп. Те погазват всякакви правила, срокове, общоприети норми на поведение. Заявявам най отговорно, че нищо от това, което те изнасят, не отговаря на истината!

До мен, като Председател на ОбС съвет, не е стигнало писменото становище и проект за решение, на Комисията, чийто Председател е г-н Готев. А това КОЙ, за какво е виновен, предстои да се разбере! Но, преди да се отправят такива ТЕЖКИ обвинения, се проверява! И аз, отправям покана и приканвам, Гражданите на град Пирдоп, да присъстват на заседанието на ОбС Пирдоп , което ще се проведе на 29.05.2023 от 17:30ч., за да се разбере Истината, защото Тя е най-важна!“

Припомняме, че съветничката от ОбС-Пирдоп Десислава Толинова демонстрира неуважително отношение и няколко пъти грубо се намесва с разпространение на неистинни твърдения и по време на срещата с граждани в Челопеч, както и на сесии на ОбС-Челопеч, отправяйки недоказани твърдения и поощрявайки гражданина, втурнал се да внушава, че ще се сече общинска челопешка гора, с каквато Община Челопеч не разполага.