Инж. Драгомир Драганов: 15-ти септември винаги носи голямо вълнение за всеки един от нас!

Уважаеми учители, скъпи ученици и родители,

Приемете моите и на екипа на Елаците-Мед АД най-искрени пожелания по случай началото на новата 2021/2022 учебна година!

15-ти септември винаги носи голямо вълнение за всеки един от нас. Трепетът от звъна на училищния звънец и усмихнатите детски лица изпълват деня с надежда за нови знания, нови приятелства, начало на нов етап от живота на всеки ученик.

Ето защо, в този тържествен момент, бих искал да изразя нашите уважение, благодарност и признателност към Вас, учителите, за отдадеността и дълбоката вяра в устоите на българското училище, с които продължавате да следвате своята мисия, като „запалвате пламъка“ на знанията, културата и традициите у бъдещето поколение.

Убеден съм, че ще успеете да събудите у тях желание да изследват и проучват, като им дадете цялата си любов, вяра, мъдрост и жизнен опит.

Скъпи ученици, вие имате шанса да бъдете сред пионерите на нов начин на получаване на знания. Сега, в ерата на дигиталните технологии в обучението, пред Вас се откриват неподозирани възможности за широк поглед върху изучаваните предмети, както и за много допълнителни познания във всяка една област на образованието.

Водени от Вашите преподаватели и подкрепяни от Вашите родители, вярвам, ще успеете да превземете океана от знания и ще получите ценен опит от работата си с новите технологии. Бъдете уверени и упорити, не спирайте да търсите, развивайте се като мислещи и можещи личности!
Пожелавам на всички най-вече здраве и спокойна и успешна година.
На добър час!

Инж. Драгомир Драганов,
Изпълнителен директор на Елаците-Мед АД