Елаците-Мед зарадва с подаръци деца от Етрополе и Средногорието

За Коледа и Нова година Елаците-Мед АД, част от Група ГЕОТЕХМИН, зарадва за поредна година децата от десет детски градини в Етрополе и Средногорието. Компанията дари средства за закупуване на играчки и помагала на детските заведения, като част от своята корпоративна социална отговорност.

Чавдар

Малките палавници от община Етрополе – от Детска ясла ,,Патиланци‘‘, ДГ ,,Звънче‘‘, ДГ ,,Еделвайс‘‘ и ДГ ,,Слънчице‘‘ и от Средногорието – от ДГ „Дора Габе“, с. Мирково, ДГ “Щастливо детство“, с. Чавдар, ДГ „Ханс Кристиян Андерсен“, с. Челопеч, ДГ „Слънце“- гр. Златица и филиал към ДГ „Слънце“ и ДГ „Евлампия Векилова“- гр. Копривщица, посрещнаха с радост новите си придобивки и се впуснаха във весели игри.

Мирково

Благотворителната инициатива на Елаците-Мед е в помощ на колективите от детските градини в работата им за развитието потенциала на децата, техните умения и таланти. С новите играчки и пособия игрите и учебният процес ще бъдат още по-забавни, желани и ползотворни.

Копривщица

Ръководствата на детските заведения изказаха сърдечна благодарност към ръководството и целия екип на компанията за съпричастността и приятелския жест. Щастливи, малчуганите пожелаха на своите дарители през 2023 година здраве, успехи и просперитет.

Златица

С тази своя инициатива Елаците-Мед АД дава своя принос за общата кауза децата да растат пълноценно, да им бъдат осигурени необходимите условия за качествен учебно-възпитателен процес и да има повече детски усмивки.

Снимките са предоставени за публикуване от детските градини!

Челопеч
Златица
Златица