„Дънди“ с изненада за децата по случай 1-ви юни

На 1-ви юни – Международен ден на децата, „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД зарадва малчуганите от Средногорието с подаръци и пожелания за щастливо детство. Децата от всички групи в детските градини в общините Челопеч, Чавдар и Златица получиха интересни дървени играчки, пъзели, занимателни и образователни игри, които ще им помогнат да играят заедно, да развиват своето въображение, фина моторика, логика и координация.

Със специално подбраните занимателни и образователни игри, „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД се стреми да насърчава всички деца задружно да се отдават ежедневно на игри и забавления и да се веселят учейки.

С усмивки на лица и грейнали от любопитство очи, децата от ДГ „Ханс Кристиан Андерсен“ – Челопеч, ДГ „Щастливо детство“ – Чавдар, ДГ „Вяра, Надежда, Любов“ – Златица и ДГ „Слънце“ – Златица приеха подаръците на „Дънди“, като в знак на благодарност те поднесоха на своите приятели от фирмата своеобразна празнична програма, наситена с рецитали на стихотворения, песни и танци по хореография на техните учители.

Ръководствата на детските градини благодариха за невероятния жест, за оказваната подкрепа и за това, че дружествата никога не забравят децата, загрижени за тяхното настояще и за тяхното по-добро бъдеще. „Досега не сме имали толкова хубави и полезни играчки“ – бе отзива на учителите детските заведения. 

Дружествата на „Дънди Прешъс Металс“ инвестират в бъдещето на регионите, където осъществяват своите добивни дейности. Макар и през настоящата година, с оглед опазване на здравето,  компанията да не организира традиционния детски празник за децата на служителите си, ръководството инвестира в  грижа за най-малките чрез различни свои ежегодни инициативи.