Дънди подари автомобил на Община Мирково

На 12 януари генералният мениджър на „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД инж. Цветомир Велков връчи ключовете на „Тойота Корола“ за ползване от община Мирково. Дареният автомобил лично беше получен от г-жа Цветанка Йотина, кмет на общината.

Автомобилът се предоставя за ползване от Районното управление на МВР – Пирдоп, което обслужва с. Мирково и останалите населени места към общината – Бенковски, Смолско, Буново и Каменица.

Благодарение на направеното дарение от страна на компанията, полицейските служители, които работят на територията на община Мирково, ще имат възможност да обхождат цялата територия от над 207 кв. км. и ще се грижат за сигурността на населението.

Цветомир Велков връчи ключовете на лекия автомобил на г-жа Йотина и пожела безаварийно и безопасно шофиране. Тя благодари за оказаната подкрепа и направеното щедро дарение и каза, че всичко, което правим заедно е в името на благосъстоянието на жителите.

Г-жа Йотина поднесе подарък за спомен и благодарствен адрес, в който отново благодари на компанията и пожелава здраве и успехи в личен и професионален план.