ДПМ-Челопеч поднови договора за спонсорство на художествената гимнастика

За подновяването на договора за финансиране на българската художествена гимнастика от страна на „Дънди прешъс металс – Челопеч“ съобщиха официално от Българската федерация по художествена гимнастика:

„На традиционен обяд днес (07.01.2020 г. – бел. ред) бе подновен договора за 2020 г. с нашия дългогодишен спонсор „Дънди Прешъс Металс“. В присъствието на състезатели, треньори от националните отбори и ръководството на БФХГ, както и представителите на Дънди Прешъс Металс г-жа Ирена Цекова и г-жа Анна Шопова, договорът бе подписан от Изпълнителния Директор на компанията г-н Илия Гърков и Председателя на БФХГ г-жа Илиана Раева.
10 годишното партньорство между федерацията и „Дънди Прешъс Металс“ е свързано с началото на ренесанса на българските успехи в художествената гимнастика и в отговор на „златните традиции“ на този толкова български спорт. Без тази подкрепа доказана и в успехи и в трудности не бихме могли да осъществим грандиозните спортни събития през последните години, да бъдем победители и да надграждаме световните постижения на нашите момичета.
Само с тяхната дългогодишна, неизменна вяра, заедно успяваме да вървим напред и да реализираме нашите мечти.
Заедно вече 10 години, с пожелание за бъдещи, нови, големи спортни победи!
БЛАГОДАРИМ!!!“.

Източник: БФХГ