Граждани на Пирдоп сигнализират за некачествени ремонти

„Добър ден, елате да видите как се работи в Пирдоп и как се бордюр, който не е изобщо съобразен с входните врати на нито един от съседите ни…“

На 16-ти септември в социалната мрежа Facebook са качени клипове направени от граждани на Пирдоп, които според тях показват некачествено изпълнение на ремонтни дейности. Nikolina Hristova:

Снимка: Nikolina Hristova

„Добър ден, елате да видите как се работи в Пирдоп и как се бордюр, който не е изобщо съобразен с входните врати на нито един от съседите ни. А сега ни кажете през тази порта, която не е моята, утре ка ще могат да си влязат???“.

Николина Христова е заснела няколко клипа, онагледяващи случващото се на улицата, на която се намира дома ѝ и недоволството на съседите си по отношение на извършваните ремонти, поставянето на бордюри, чието ниво е по-високо от това на входните врати на жителите. На други места по представената улица пък бордюрите са изпотрошени, а някои изобщо няма да бъдат подменяни.

„В долната част бордюрите са оставени така – натрошени са и няма да бъдат сменени“, се коментира още във видеото, което е споделено във Focebook.