Голям интерес към чавдарският туристически портал

На 8-ми февруари Община Чавдар официално пусна своят туристически портал, създаден от  арх. Ирина Ангелова, арх. Кристина Стефанова и Патрисия Николова и само за месец той генерира голям интерес.

Чавдарският туристически портал включва информация за атрактивните обекти, които туристите могат да посетят на територията на Община Чавдар, сред които емблематичната местност „Света Петка“ и археологически парк „Тополница“, параклис „Свети Георги“ и ремонтираната църква „Свети Архангел Михаил“, Фолклорен център „Чавдар“ и НЧ „Надежда-1900“, парковата централна част и други.

Туристическият портал на Община Чавдар е разработен по поръчка на кмета Григор Даулов, който сподели, че дори датата за неговото официално представяне не е случайна:

„Цифрата 8 е символ на безкрайност и постоянен поток от енергия и сила. Община Чавдар винаги е залагала на енергични хора, които не се страхуват да експериментират и създават иновации, като изследват безкрайни нови възможности. Именно поради тази причина избрахме 8-ми февруари, за да представим официално най-новия си проект – https://tourism.chavdar.eu!

След месеци постоянство и непрекъсната работа, нашия креативен екип от мотивирани хора пусна туристически портал за село Чавдар, който е първият по рода си. Изграден от професионалисти, като неговата функционалност е направена така, че администрирането му да се извършва чрез специализирани панели, които са създадени, за да улеснят, но и унифицират визуално информацията в портала, нашият сайт вече показва своята функционалност и полезност. Интерактивното му съдържание е насочено изцяло към комфорта и интереса на потребителя, за да го накара да вникне по-дълбоко във всичко онова, което може да открие тук.

Освен за обектите, събитията и инициативите на община Чавдар, туристическият портал дава информация и за местния бизнес и услуги, с което се цели стимулирането и разрастването им.

Нашият туристически портал е поредната крачка към налагането на Чавдар като желана туристическа дестинация! Гордеем се с нашия туристически портал и отново Ви приканваме да се докоснете до бъдещето, което творим днес. Радвам се, че поставихме началото на едно последващо развитие, насочено към технологии и иновации.

Какво предстои можете да проверите всеки един момент, като посетите Туристическия портал на Община Чавдар! Добре дошли на https://tourism.chavdar.eu„.

Интерактивното съдържание на портала е насочено изцяло към потребителите както от страната, така и от чужбина, за да знаят  какво може да се открие в Чавдар. Освен за обектите, събитията и инициативите на общината, туристическият портал дава информация и за местния бизнес и услуги. Сайтът съдържа разнообразна информация за селото и околностите, за туристическите, културните и развлекателни обекти, които могат да се посетят, както и интересни и забавни услуги, които могат да се ползват от посетителите на селото. Дори има виртуални аудио гидове Радо и Слава, които да помогнат на посетителите в избора им.

Текст и снимки: Петя Чолакова