В Пирдоп наградиха работещите в здравеопазването

На тържествена сесия, ОбС Пирдоп връчи награди на 97 лекари, медицински сестри, фелдшери, лаборанти, рехабилитатори, санитари и шофьори на линейки за проявения професионализъм и висока морална отговорност при изпълнение на служебните им задължения в условията на пандемията „Ковид-19”. На официална церемония работещите в здравеопазването получиха еднограмова златна плочка 24 карата със сертификат.    

Благодарност към здравните работници от МБАЛ-Пирдоп, ФСМП-Пирдоп, МЦ-I и общопрактикуващи лекари, номинирани от лечебните заведения за приноса им в битката с коронавируса, изказаха председателят на ОбС-Пирдоп Васил Кафеджиев и кметът на община Пирдоп Ангел Геров.

Като представител на излекуваните пациенти, общинският съветник Иван Джонгов трогна медиците, като сподели възхищението си от работата и отношението им и отправи огромната си благодарност към тях.

С аплодисменти и пожелание да бъдат здрави и да продължават да вдъхват надежда, присъстващите лекари, медицински сестри, фелдшери, лаборанти, рехабилитатори, санитари и шофьори на линейки получиха своите награди. Тържествената сесия завърши с изискан коктейл.