В Пирдоп бе открита „първата сграда“ след извършени ремонти по проект

На профилът си във facebook народният представител от БСП пирдопчанинът Лало Кирилов споделя своята радост и гордост, че е имал възможността да участва в рязането на лентичката за откриване на „първата готова сграда по „Ремонт на общинска образователна инфраструктура“, който е насочен към извършването на ремонтни дейности в детските градини в община Пирдоп – „Пека и Карло Чоконяни“, „Невена Генчева“, „Снежанка“.

Ето и неговото изявление:

„Хубаво е, когато местната власт изпълнява присърце задълженията си да подобрява условията за живот на хората. Заедно с кмета на Пирдоп, Ангел Геров, днес открихме първата готова сграда по „Ремонт на общинска образователна инфраструктура“. Малчуганите от „Пека и Карло Чоконяни“, „Невена Генчева“ и „Снежанка“ ще посещават топли, цветни и ремонтирани детски градини, благодарение усилията на общината и коректно изпълнения проект по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г.

Искам да благодаря и на Министерството на образованието, което отпусна 60 хил. лв. извън проекта, тези средства са вложени в изцяло новите подови настилки. Сега остава да си пожелаем още повече родители да изберат община Пирдоп за свой дом и работно място“.

Информация и снимки: от профила на Лало Кирилов
в социалната мрежа Facebook