В Карлиево се състоя изнесена приемна на ОбА-Златица

По инициатива на кметът на Община Златица инж. Стоян Генов на 4 декември 2019 г. в Карлиево се проведе изнесена приемна на служителите от ОбА-Златица, на която карлиевчани да зададат своите въпроси към управляващите Общината. Основните теми, които вълнуват жителите на село Карлиево са: транспорта, опазването на полските имоти, сечта, поддържането на гробищния парк. В горите на Карлиево от години се изсичат дърветата и хората изказват своите притеснения, че гората съвсем е оредяла. Транспортни връзки на селото с останалите населени места липсват, като те нямат възможност да се придвиждат до града, за да отидат на лекар, до аптеката и до общината. Заради многото животни, които се отглеждат в Карлиево опазването на полските имоти от тях е изключително затруднено.

От ОбА-Златица съобщават, че са дали отговор на повечето от зададените им въпроси, но не става ясно дали същите са разрешени вече или предстои да бъдат разрешени.

В официаленият си профил във фейскбук инж. Генов излага своите впечатления от изнесената приемна:
„Когато Мохамед не отива при планината,планината отива при Мохамед. Близо до хората и заедно в решаването на техните проблеми, това обещах в предизборната кампания. Днес бе първата крачка към изпълнението на това мое обещание…
В продължение на деня взех участие в изнесената приемна на общинска администрация в с.Карлиево. Изключително съм благодарен за проявения интерес от страна на жителите на селото. Голяма част от въпросите, които бяха поставени получиха веднага своите отговори, а останалите ще намерят в най-кратки срокове.
Не мога да не благодаря и за съдействието от страна на ръководството на кметството в Карлиево в лицето на г-н Ненко Миндилов и г-жа Славка Дамянова. Специални благодарности и за изключителната ангажираност и оказаното съдействие и на общинския съветник г-жа Цветана Радева.
Благодаря и за ангажираността и на председателя на Общински съвет Златица, г-н Любомир Цветков.
Срещите продължават и през следващите седмици в останалите населени места на общината“.

Изнесена приемна ще бъде проведена и в село Църквище – на 11.12.2019 г. (сряда) от 9.30 ч.

Информация и снимки: Община Златица