В Душанци сътвориха снежен човек от гуми

Необичайното слънчево време в края на годината разкри неподозирани таланти у душанчани, които си направиха алтернативен снежен човек от автомобилни гуми. Кметът на селото Златка Кънева е в основата на инициативата. Тя благодари на отзовалите се да разкрасят Душанци за предстоящите коледно-новогодишни празници:

Подготовка за зимните празници.
Благодаря на доброволците: ЗОЯ ДИМИТРОВА, ПЕТЯ ДИМИТРОВА, ГЕРГИН КЪНЕВ, СТАНИСЛАВА СТАНКОВА, НИКОЛАЙ ИЛИЕВ, ИЛИЯ ИЛИЕВ, които харесаха идеята и с голям ентусиазъм направиха това за радост на децата, жителите и гостите на Душанци. В следващите дни продължаваме с празничната украса на селото. Благодаря на всички съграждани за търпението, не сме ви забравили, важни сте ни.

Атрактивният снежен човек в Душанци показва как може и с много малко средства, но с голямо желание, усет и старание да се правят добри неща в полза на всички. И не е нужно всяко начинание да е подплатено с помпозност, показност и неадекватна тържественост, а по-скоро да показва, че дори когато времето не е по план – с малко усет може да се допринесе за празничността и веселото настроение. Поздравления!