Възстановяват дейността на спортен комплекс „Хармония“ в Челопеч

Със заповед на кмета на Община Челопеч инж. Алекси Кесяков, на 2-ри юни 2020 г. се възстановява дейността на спортен комплекс „Хармония“ при спазване на противоепидемиологичните мерки и изисквания.

Допускат се индивидуалните и колективни спортни занимания на закрито, без състезателен характер – без публика. Посетителите при влизане в тренировъчните зали следва да почистват ръцете си с предоставения на входа дезинфектант.

Ползването на фитнес-залите е с максимален капацитет до 7 човека – координирано във всяка отделна зала (максимум 3-ма и 2-ма душе едновременно), като всеки посетител подлежи на задължителен филтър на входа при влизане чрез измерване на телесната температура с безконтактен термометър. Посетители с грипоподобна симптоматика няма да бъдат допускани в спортния комплекс.

Груповите тренировки се извършват само след предварително записване така, че да не се превишава капацитета на залите. След използването на спортните уреди и пособия, следва отново задължително използване на наличните дезинфектанти.