Волейболисти от СК „Стоян Николов“ с дарение от „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД

На 24 януари инж. Цветомир Велков, генерален мениджър на “Дънди Прешъс Металс Челопеч” ЕАД, зарадва волейболния отбор към Спортен клуб “Стоян Николов” гр. Златица с дарение от 14 спортни екипа и 5 професионални волейболни топки.

Радка Иванова, председател на СК “Стоян Николов” благодари за подкрепата, която “Дънди Прешъс Металс Челопеч” ЕАД е оказала на състезателките.

Пожеланията ми към всички Вас са на първо място да бъдете много здрави! Към треньорите – имайте сили, за да се справяте с предизвикателствата! Към състезателите – тренировки и състезания без контузии. Имайте много късмет! Пожелавам Ви да изпълните всички поставени пред Вас цели! Успех!”, пожела на състезателките и треньорите г-н Велков.

“Дънди Прешъс Металс Челопеч” ЕАД подкрепя цялостната състезателна и тренировъчна дейност на Спортен клуб “Стоян Николов” гр. Златица от 2014 г. насам. През 2023 г. освен годишната подкрепа, компанията закупи екипите по волейбол, които бяха дарени на 24.01.2024 г., а скоро ще бъдат дарени и екипи на отбора по класическа борба.

Волейболът е отборен спорт и придобиването на умения и навици е дълъг и сложен процес, в който трениращите трябва да проявят постоянство, дисциплина и трудолюбие. Момичетата в отбора са силно мотивирани и се надяват да продължат да се развиват добре в и занапред.

Източник: „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД