С подаръци и детски песни в Антон запалиха коледните светлини

На 3-ти декември – денят на Света Варвара, в Антон запалиха коледните светлини и си пожелаха здраве и весело настроение във всички дни до Коледа и Нова година. На площада пред общинската сграда се бяха събрали антончани да се насладят на изпълненията на учениците от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, които с радостен плам рецитираха и пяха, подарявайки на своите зрители от своето чисто детско настроение.

Приветствени думи към присъстващите поднесе кмета на Община Антон Андрей Симов, пожелавайки на всички да бъдат все така приятели и заедно да посрещат всички празници, споделяйки весели емоции и оттърсващи се от несгодите и множеството кризи. „Радвам се, че и тази година сме всички заедно тук, на площада, за да запалим коледните светлини в нашата община и с това стартираме коледно-новогодишните празници. Предвид ковид-пандемията, преди всичко и най-вече пожелавам на Вас и Вашите семейства здраве. Все така да бъдем искрени приятели и да се подкрепяме, правейки Антон едно от най-хубавите средногорски селища“, каза още Андрей Симов.

За всички малчугани от Община Антон бяха осигурени празнични пакети с лакомства! Красивата коледна украса на Антон впечатлява със своята изящност и тази година.