„Ангкор Травел“ изостави пътници насред пътя след Челопеч

„Анкгор Травел“ – фирмата, която преди седмица отмени свой автобус до София без да уведоми местните общини и жители, днес е изоставила пътници насред полето след село Челопеч. За това съобщават потърпевшите, които са ходили 10 километра пеша от местността „Петте братя“, за да се приберат по домовете си.

Проблемите с транспортната схема в Средногорието продължават, а избраната фирма-превозвач за пореден път не изпълнява своите ангажименти и нарушава договореностите. Шофьорът обяснил на пътниците, че има повреда и се налага да ги свали насред пътя.

Ядосаните потърпевши на некоректното отношение от страна на фирма „Ангкор“ възнамеряват да предприемат съответните действия, за да защитят своите права и ще съдят фирмата. Остава да разберем какви мерки ще предприемат кметовете от Средногорието, за да разрешат задълбочаващия се проблем и да санкционират некоректната фирма.

На сайтът на фирмата, която изостави безцеремонно пътниците насред полето пише: „Ние „Ангкор Травел” ЕООД, сме лицензирана транспортна фирма от град София (Лиценз №0610) за превоз на пътници и товари. Фирмата ни разполага с автобуси, микробуси, леки автомобили (rent-a-car). С „Ангкор Травъл” вашето пътуване, ще се превърне в приятно пътешествие!“.

За съжаление обаче, пътуването на средногорци с тази фирма не се превърна в приятно пътешествие, а в истински кошмар. Не следва ли местните власти да предприемат действия за отнемане лиценза на фирмата?

По информация на пострадали пътници